To so najbolj trendi ploščice v 2017

Trendi ploščice 2017

Vsi, ki prenavljate kopalnice, morate obvezno prebrati ta članek! Predstavljamo vam najnovejše trendi ploščice za prenovo kopalnice. Ploščice so izjemno pomemben vizualni dodatek vsake kopalnice, in možnosti njihove uporabe so praktično neskončne. Letos je opaznih veliko novih trendov, ki poskrbijo, da je zastopan skoraj vsak slog oblikovanja, od minimalističnega do maksimalističnega. Pobrskajte spodaj za idejami, ki vam bodo dale navdih za vašo naslednjo prenovo kopalnice. Obljubljamo vam, da vas bodo sodobne oblike in stili navdušili.

  • Vzorčaste trendi ploščice

Minili so dnevi enobarvnih ploščic dolgočasnih odtenkov, ki zbledijo v ozadju kopalnice. V letošnjem letu boste videli ponovni vzpon vzorčastih ploščic, z morebitnim novim poudarkom na ploščice kot umetnost izdelave.

  • Medene trendi ploščice

Samo šalimo se, nimajo ravno okusa po medu. Se pa ne šalimo s tem, ko povemo – če bi leto 2017 imelo obliko, bi po vsej verjetnosti bila oblika satovja. Oblikovalci postajajo vse bolj geometrijsko navdahnjeni s svojimi ploščicami v obliki satovja (oziroma šesterokotnika), saj je ta trend opaziti že vsepovsod.

  • Barvni vzorci

Nedvomno naš najljubši izbor letošnjih ploščic, saj v kopalnico vdihne ravno prav barve, da zadeva ni preveč kičasta, vendar še vedno dovolj živahna. Oblikovalci so šli še korak naprej in sestavili skupaj kompleksne modele, ki uporabljajo raznovrstne pisane in geometrijske vzorce. Končni rezultat? Noro dobro!

  • Espresso odtenki

Kaj pa barve? Letos boste prišli na vrsto vsi navdušenci nad toplimi, rjavimi odtenki, ki bodo burili domišljijo. Letošnji rjavi toni zavzemajo široko paleto rjave – od barve kave prek zemeljskih tonov do čokoladno rjave barve – slednja je zmagovalna izbira za tiste, ki imajo raje bolj nevtralno paleto. Globoko rjava barva je znana po tem, da doda dimenzijo nevtralnemu prostoru. Sijaj ali mat? Naj vas razveselimo: letos ne boste zgrešili z nobenim, saj sta oba v modi.

  • Dolge in vodoravne

Ploščice v slogu podzemne železnice so letos prav tako obnorele notranje oblikovalce. Še več, upamo si napovedati, da bo letos res vse leto v slogu neobičajnih oblik ploščic. Namesto klasičnih oblik ploščic iz podzemne železnice, bodo sedaj v kopalnici kot elegantna alternativa prednjačile dolge in ozke ploščice.

  • Ribje luske

Ribe in voda so tako očitna povezava, da so jo so nato prenesli še v obliko ploščic. Čeprav so na vidiku že od začetka 2016, so še vedno močno aktualne tudi v 2017. Ploščice v obliki ribjih lusk namreč dodajo element dimenzije in lastniku nudijo mehkejši videz kopalnice.

  • Navpične oblike

Kaj storiti, ko se naveličate vodoravnih podzemnih ploščic? Edina rešitev je, da greste gor, torej navpično! Vertikalne ploščice se lahko razporedi za nepričakovan, sodobni šik videz, ki lahko obenem vizualno razširi prostor. Naš namig: različni odtenki določene barve se odlično ujemajo s tem stilom. Pozornost vseh obiskovalcev kopalnice je zagotovljena!

  • Zeleni od zavisti

Bodo namreč vaši obiski, ko bodo videli vašo prenovljeno kopalnico s ploščicami v zeleni barvi. Slednja je letos vsekakor ”must” barva vsaj enega hišnega prostora. Na svoj račun boste prišli tudi vsi ljubitelji svetlih in živahnih odtenkov. Pri močnih barvah bodite pozorni, da jih kombinirate s temnejšim pohištvom, sicer bo vse skupaj delovalo kičasto in naporno za oči.

Prostor za komentar

Komentiranje ni mogoče.