AMBASADORKA TIMEA URDIH: Okrevanje po posegu in ”dopust” od fitnessa

Če bi pogledali urnik Timee bi na tem skoraj vsak dan v tednu videli dve uri rezervirani za fitness. Temu se je Timea morala po posegu za nekaj časa strogo odreči. Poseg povečanja prsi (kot vsak drug poseg) zahteva mirovanje in pustiti telesu, da se zaceli in okreva. V blogu Timee preberite kako dolgo je trajalo odrekanje in ali je bilo okrevanje po posegu povečanja prsi boleče:

Okrevanje prve dni po operaciji povečanja prsi

Prvi dan po operaciji so bile bolečine zmerne. Predvsem je bolelo ob vstajanju s postelje in ležanju na hrbtu. Kirurg mi je predpisal antibiotik in protibolečinske tablete, zato bolečina ni bila prehuda. Prvi dan sem bolj ali manj počivala in mirovala. Proti popoldnevu so se bolečine umirile in drugi dan sem se zbudila kot nova.

”Bolečin od drugega dne dalje na srečo ni bilo, nobene težave nisem imela in počutila sem se odlično. Pred operacijo sem od ostalih punc prejela veliko opozoril glede bolečine po operaciji, zato sem se psihično dobro pripravila na to.”

Timea na obisku pri dr. Maticu, kjer je imela priložnost videti kako izgledajo vsadki. (Foto: osebni arhiv)

Protibolečinskih tablet nisem več potrebovala, bolečino sem čutila le še pri vstajanju. Dan sem preživela na dvorišču, odšla sem na krajši sprehod in na kavo s kolegico. Tretji dan sem z babico odšla po nakupih, četrti dan pa sem že sama vozila avto. Bolečin od drugega dne dalje na srečo ni bilo, nobene težave nisem imela in počutila sem se odlično. Pred operacijo sem od ostalih punc prejela veliko opozoril glede bolečine po operaciji, zato sem se psihično dobro pripravila na to. Izgleda, da imam zelo visok prag bolečine in, da sem izbrala zares odličnega kirurga, ki mi je te bolečine prišparal.

”Čez teden dni sem bila naročena na prvi pregled in končno sem videla stvaritev dr. Matica Fabjana. Nemo sem obstala pred ogledalom in nisem mogla verjeti, da se iz tiste viseče kože da narediti tako popolne prsi.”

Čez teden dni sem bila naročena na prvi pregled in končno sem videla stvaritev dr. Matica Fabjana. Nemo sem obstala pred ogledalom in nisem mogla verjeti, da se iz tiste viseče kože da narediti tako popolne prsi. Iskreno sem, glede na stanje pred operacijo, pričakovala veliko manj. Matic je preveril šive in oteklino, me povprašal o počutju in povedal, da se rana dobro celi, da je nad rezultatom zelo navdušen in mi dal še par napotkov za naprej. Razveselil me je z novico, da lahko naslednji teden pričnem z lažjo kardio vadbo, čez dva tedna pa se lahko že vrnem med uteži.


Timea vsak dan preživi nekaj ur v fitnessu. (Foto: osebni arhiv)

Kako dolgo je imela Timea ”dopust” od fitnessa? Ali je imela kakšne težave med okrevanjem? Vse in še več preberite v njenem naslednjem blogu, ki sledi…. kmalu 🙂
Za naročanje in več informacij kontaktirajte Timeo, ali medicinsko agencijo Happymed na 040 481 233/ info@happymed.si in prejmite poseben popust!
Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen