AMBASADORKA TINA APOSTOLOVA: Pot do estetsko popolnega nasmeha in nagradna igra za lepe in čiste zobe

Zakaj pišemo o Tini Apostolovi na Estetika in Zdravje? Zato ker se je influencerka Tina obrnila na Happymed s posebno prošnjo, da ji pomagamo pri preobrazbi nasmeha, saj z njim ni bila več zadovoljna. Brez pomisleka smo ji priporočili Stomatološko ordinacijo Balenović v Zagrebu. V sklopu ordinacije deluje izvrstna zobozdravnica dr. Kristina Horvat, ki se je specializirala prav za estetsko zobozdravstvo. Torej: boljše zobozdravnice za Tino ne bi morali najti.


Tina Apostolova na posvetu pri Happymed medicinski agenciji (Foto: Armin P.).

Tina Apostolova je dekle, ki je znana širši publiki v Sloveniji. Ima svoj blog, kjer piše zanimive objave o svojem načinu življenja: o vadbi, prehrani, modi in produktih, ki jih poskusi. Njen blog je zanimiv še z enega vidika: njene objave so pristne in iskrene, ko najde kakšen produkt, ki jih zares odgovarja to z veseljem deli s svojimi bralkami. Poleg bloga je Tina zelo znana na Instagramu. Spada med Top 10 influencerjev v Sloveniji in tudi tam svoje sledilce obvešča o svojem lifestylu. Kakšna pa je Tina v živo? Je izjemno prijazna, pozitivna in skromna. Zelo komunikativna in, kot na spletu, vedno z veseljem pomaga drugim.

” V Ordinaciji Balenovič je osebje res tako zelo prijetno, nisem še spoznala bolj prijetnega tima… dr. Kristina Horvat pa je tako nežna, da sploh niti ne veš, da ti kaj počne.”

Tina in dr. Kristina Horvat pri delu (Foto: Armin P.).

Da Vam na kratko povemo Tinino zgodbo: Tri leta nazaj je Tina napravila estetsko preobrazbo nasmeha v Skopju, in sicer prevleke. Veselje je žal prehitro minilo, saj je po dveh letih začela čutiti bolečino v zgornjem prvem zobu. Poleg tega so prevleke delovale dokaj umetno, izgubile so prvoten sijaj in belino. Ko je Tina odšla na prvi pregled so odkrili, da ima za pozdraviti kar oba zgornja prva zoba. Slednja so začeli nemudoma zdraviti, da ju rešijo še pravi čas. Čas in natančnost tukaj igrata najpomembnejšo vlogo.
Tina sedaj že pridno obiskuje Ordinacijo Balenović in kmalu bodo začeli z estetsko preobrazbo. S slednjo so morali počakati nekaj mesecev, da so Tini najprej pozdravili zgornja zoba. Sedaj se že vsi veselimo da bo Tina dobila nov nasmeh, s katerim se bo ta pozitivna punca še raje smejala.

S Tino smo se odločili, da za njene in naše sledilce napravimo eno luštno nagradno igro. Za zdrav in lep nasmeh je v prvi vrsti in najpomembnejša ustna higiena! Zanjo skrbimo z rednim in pravilnim ščetkanjem zob. Zato smo se s Tino odločili, da podarimo kar

TRI CURAPROX ZOBNE ŠČETKE!

Da bodo vaši zobki še bolj čisti in zdravi.

Za udeležbo v nagradni igri všečkate Instagram stran happymed_medicinska_agencija in to javite v inbox/ private message! Nagradna igra poteka do 10.11.2018. takrat izžrebamo srečneže!
Držimo pesti! 😊

Več o sami preobrazbi in njenem mnenju pa si lahko preberete na njenem BLOGU. Napisala je že kar dve objavi o svojih dosedanjih izkušnjah z Ordinacijo Balenović in njihovo ekipo.

Če pa sami potrebujete dobrega zobozdravnika:
Pišite nam na narocanje@happymed.si ali pokličite na 040 481 233

Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen