Enodelne kopalke 2018

Že nekaj sezon opažamo, da imajo trgovine na izbiro vedno več enodelnih kopalk. Še nekaj let nazaj se je morala vsaka predstavnica nežnejšega spola kar dobro potruditi, da je našla zase enodelne kopalke, sedaj pa jih vidimo že v vsaki trgovini, ki ima na voljo kopalni program. Za vas smo skupaj zbrali nekaj modelov za katere smo prepričani, da letos spadajo v sam vrh mode. Poglej, mogoče najdeš zase kakšen model, ali dobiš navdih za nakup.

ENODELNE KOPALKE Z GLOBOKIM DEKOLTEJEM
Te so letos največji modni hit! Globoki dekolteji, katere spremljajo in ”držijo skupaj” vrvice, ki pokažejo nekaj več kože, a vseeno ne preveč. Omenjeni modeli so lahko izredno elegantni, ali pa tudi malo bolj športni. Nam sta všeč oba! Tisti, ki kar kriči ženstvenost kot tudi tisti, ki kaže igrivost in sproščenost. Odlična izbira za letošnje leto.

enodelne kopalke

ENODELNE KOPALKE Z LOGOM
Še en modni boom, ki smo ga doživeli letos. Kopalke z logom so letošnja modna zapoved, in na socialnih omrežjih lahko vidimo, da je slednja zelo priljubljena. Kopalke, ki dajejo pridih ”street styla” delujejo udobno. Ženske oziroma dekleta pa globoki dekolteji, ki krasijo zadnje dele omenjenih kopalk, naredijo še bolj privlačne.

enodelne kopalke

ENODELNE KOPALKE BREZ NARAMNIC
Kopalke brez naramnic imamo rade vse, saj zaradi tega nimamo sledi sončenja po ramenih, ki nastanejo zaradi vrvic. Nekaj najboljšega! Enodelne kopalke brez naramnic lahko delujejo malo bolj elegantno. Primerne so za ženske z zrelim stilom. Tiste, ki so malo bolj ”odštekane” pa so primerna za mlajša dekleta.

enodelne kopalke

ENODELNE KOPALKE Z RETRO PRIDIHOM
”Vsaka moda se enkrat vrne.” Tudi pri kopalkah je tako! Retro barvne kombinacije rdeče, modre, oranžne in še bi lahko naštevali. Retro modeli so seveda osveženi, kroji so veliko bolj drzni, pri slednjih ne manjka izvirnosti. Omenjene kopalke izgledajo neverjetno udobno!

ENODELNE KOPALKE Z BARVITIMI VZORCI
Prav poleti so barviti vzorci najbolj zaželeni. Sonce, morje, toplota.. vse to prikliče barvito, vzorčasto modo. Tukaj imamo na izbiro nešteto modelov ter vzorcev. Seveda je dobro, da smo pri izbiri teh vzorcev previdne. Da pravilno poudarimo svojo polt moramo barve izbirati premišljeno.

ENODELNE KOPALKE Z VRVICO
Vrvice že par let krasijo marsikateri kos oblačila. Zadnja leta pa so prisotna tudi na kopalkah. Modeli, kot ga vidite na sliki so še posebno zanimivi. Za drzna dekleta, ki jim ni problema pokazati kanček več kože. Nekatere bi se v njih lahko počutile malo neudobno, še posebej če bi razmišljale o tem, da se lahko odvežejo. Torej, priporočamo jim dekletom, ki so drzna, ter tistim, ki na plaži in v vodi ne izvajajo akrobacij, saj takrat lahko gre hitro kaj narobe 😊

Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen