Letošnje divje kombinacije, s katerimi ne moreš zgrešiti

Vse pripadnice nežnejšega spola, ki vsaj malo spremljamo modo, se lahko strinjamo da so letošnje kombinacije za poletje naklonjene tistim, ki so v svojih kreacijah oziroma kombinacijah oblačil drzne in si ne bojijo kombinirati mešanih vzorcev ali kričečih barv.

Vzorci, ki so letos prevzeli modne police ponujajo nešteto kombinacij. Najbolj popularne so ta hip ČRTE! Belo črna kombinacija za bolj elegantne outfite, belo modre ali belo – beige za tiste bolj vsakdanje priložnosti, še posebej za dopuste ob morju. Za poletne sprehode v mesto so in srajčne oblekice, za večerne zabave pa črno bele črtaste srajčke ali bodiji kombinirani s krilcem ali kratkimi hlačami. Letos je moda še posebej barvita. Kombinirajo se barve, za katere bi nekaj let nazaj rekli, da je kombinacija le teh grozna odločitev.

V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj kosov oziroma smernic, ki si po našem mnenju zaslužijo pozornost to poletje.

VZOREC NA VZOREC ali ”MORE IS MORE”

Kombinacije, pri katerih pogumna dekleta in ženske pokažejo vse svoje sposobnosti, ki jih premorejo glede kombiniranja oblačil. Črtasta krila ali hlače v kombinaciji z vzorčastimi srajčkami ali bluzami. Oziroma obratno: črtaste srajčke v kombinaciji z vzorčastimi krili ali hlačami. Tukaj pridejo v poštev geometrični vzorci, vzorci cvetov, listja in tudi brezčasni živalski vzorci – od naravnih do barvitih gepard in tiger vzorcev.  Prava džungla!

Vzorec na vzorec, tale fotografija sicer ne izkazuje najbolj extremnih kombinacij

ČRTE SO VEDNO IN

Črno bele črte – elegantno a hkrati mladostno

Že sam naslov pove, črte so brezčasne – vsaj tako kažejo trendi. Črno-bele, modro-bele, ali kakšne bolj drzne. Črte se vedno najdejo na policah trgovin. Letos jih vidimo še več. Najbolj izstopajo kombinacije črno-belih kosov, katere potem kombiniramo s kakšno živo barvo: živo-rdečo, pink, rumeno… Črte lahko kombiniramo različno, od najbolj preprostih pa vse do najbolj elegantnih.

LETOŠNJE KOMBINACIJE: ŽIVO NA ŽIVO

Baby pink in rdeča, s to kombinacijo ne boš zgrešila.

Letos ne moremo zgrešiti: pink na živo rdečo, nežna roza na živo rdečo, rumena na zeleno, modra na vijolično itd. Dovoljeno je vse! Še več – vse je modno! Takšne kombinacije so letos prevzele modne smernice, trgovine so polne tovrstnih modnih kosov. Žive kombinacije lahko vidimo tudi na filmskih zvezdnicah, prav tistih ki že dolga leta veljajo za ta prave fashioniste. Tovrstne kombinacije 100% odobravamo!

JEANS

Vedno dobra izbira – jeans

Je potrebno sploh kaj napisati? Jeans je naš sopotnik že odkar pomnimo. Spreminjajo se kroji, vendar barve ostajajo iste. Vsaka od nas ima doma par ali več parov jeans hlač. Modre – klasiko, črne, sive… nosimo jih lahko vsak dan, odlično se lahko kombinirajo tudi za kakšno boljšo priložnost. Jeans hlače, črna majčka in petke – vedno zmagovalna kombinacija!

KLASIČEN KOS, KATEREGA MORAŠ IMETI V OMARI – LITTLE BLACK DRESS

Little black dress – naložba, ki se obrestuje

Modna zapoved, katero smo slišale že neštetokrat. Pa še kako drži! Klasično črno oblekico mora imeti vsaka od nas. Zakaj? Velikokrat vas bo prav ta rešila, ko ne boste vedele kaj obleči za petkovo zabavo, ko ne boste imele časa, da bi si kupile nov outfit za večerjo ali kakšen dogodek, morda pa se boste samo želele urediti malo bolj elegantno za v službo. Črna oblekica je nakup, ki se obrestuje, pa še črna je.. in vse dobro vemo, da v črni izgledamo bolj vitke – dodaten plus.

NASVET TEBI: poskusi stopiti iz svojega kroga udobja, a ostani zvesta sebi

Rdeče hlače – večno elegantne, ponujajo nešteto kombinacij.

V kolikor prisegaš na črno in belo kombinacijo (na kar, če smo iskrene, prisegamo skoraj vse), poskusi vnesti v svojo garderobo kaj svežega, barvitega. Črna kot tudi bela se ujameta skoraj z  vsem, tako da s kombiniranjem ne boš imela problemov. Dober nakup so na primer živo rdeče hlače – letos modni ”must have”, katere boš lahko kombinirala s svojimi črnimi ali belimi srajčkami, pa tudi drznejše kombinacije, ki smo jih našteli zgoraj, boš lahko čudovito kreirala. Vedno pa ostani zvesta sebi! V oblačilih, v katerih se najboljše počutiš, izžarevaš najboljšo energijo in takšna si tudi najlepša.

Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen