Novo v Celju: Pravne storitve in odškodnine Milko Škoberne

V Celju je odprla vrata nova pravna pisarna

V Celju smo bogatejši za pisarno Pravne storitve in odškodnine Milko Škoberne, ki pokriva vsa pravna področja.

Celje je bogatejše za pravno pisarno pravnika Milka Škoberneta, nekdanjega sodnika pretežno na kazenskem področju. Kar 27 let izkušenj v vlogi sodnika, izjemen čut za pravo in profesionalnost odlikujejo pravnika Milka Škoberneta, a to ni edini razlog, da se je odločil za nadaljevanje svoje kariere v pravu. Največji razlog so bili prijatelji, znanci in odvetniki. Slednji so se namreč nanj obračali, ko so potrebovali pravne rešitve, strategije in mnenja oziroma nasvet kako nadaljevati.

Pravne storitve in odškodnine Milko Škoberne delujejo v najvišjo korist vsakega klienta.

Na pravnika Milka Škoberneta so se za pravne nasvete obračali prijatelji, znanci pa tudi pravniki in odvetniki.

Po funkciji sodnika nadaljuje svojo pot na pravnem področju

Prav zaradi tega je bila edina logična odločitev, da pravnik Milko Škoberne nadaljuje svojo pot in s svojim znanjem ter izkušnjami pomaga ljudem in podjetjem v stiski. Pravne storitve in odškodnine Milko Škoberne pokrivajo pa vsa področja prava: kazensko pravo, medicinsko pravo in pravo pacientovih pravic, družinsko pravo, dedno pravo, delovno pravo, stvarno pravo in gospodarsko pravo. V pisarni so specializirani v odškodnine iz vseh vrst škodnih dogodkov; prometne nesreče, delovne nezgode, zdravstvene napake, poškodbe na javnih in zasebnih površinah. V velikem obsegu se ukvarjajo tudi z izvedbo izvršb in pogodb, specialna storitev pa je pregled spisov in sodb z mnenji ter ugovori. V kolikor potrebujete pregled sodb ali spisov je pisarna pravnika Milka Škoberneta pravi naslov za vas. Nudijo zastopanje in sodelujejo z uglednimi odvetniškimi družbami v celjski, mariborski  in ljubljanski regiji.

Kar 27 let v vlogi sodnika je dalo pravniku Milku Škobernetu neprecenljive izkušnje in temeljito pravno znanje na vseh pravnih področij.

Blog o pravni problematiki

Pravnik Milko Škoberne na spletni strani www.milkoskoberne.com objavlja bloge o aktualnih temah na področju prava. Slednje se mu zdi smiselno in celo potrebno, saj meni, da mora biti o omenjeni tematiki seznanjena širša množica. S tem se lahko posamezniki izognejo marsikateri pasti. Vse vljudno vabi k branju, saj v blogu razkrije marsikatero skrivnost, ki vam lahko pomaga pri nadaljnjem reševanju vašega pravnega problema.

Že sedaj lahko preberete bloge na temo delitve premoženja ob razvezi, odškodnine za skazitev z lepotno operacijo in druge.

V blogu bo pravnik Milko Škoberne z vami delil marsikatero (koristno) informacijo.

Če želite kakovostno storitev je pisarna g. Milka Škoberneta pravi naslov za vas

V kolikor potrebujete pomoč za vaš pravni problem in želite pri tem kakovostno in profesionalno storitev, kontaktirajte Pravne storitve in odškodnine Milko Škoberne od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00 ure na 040 481 233 ali jim pišite na info@milkoskoberne.com. Nahajajo se na naslovu Kidričeva 25, 3000 Celje (poslovni center Rits), dostop je omogočan tudi invalidom.

Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen