VRTNO POHIŠTVO – NAREDITE GA SAMI

Bliža se pomlad, ko si vsak izmed nas želi v svojem prostem času ležati ali sedeti na soncu in uživati v naravi. Vendar so cene vrtnih ležalnikov in vrtnega pohištva ogromne, gibljejo se med 200€ in vse tja do 2000€ (prav ste prebrali, lahko si kupite vrtno pohištvo za 2000€ in prepričana sem, da ni prav nič bolj udobno kot tisto, ki ga lahko kupite za manj denarja). Če imate vsaj malo ročnih spretnosti in ustvarjalne žilice, pa si lahko ležalnike in vrtno pohištvo naredite sami doma. Vse kar potrebujete so palete, ki pa jih lahko dobite že skoraj vsepovsod, zavržejo jih tudi v kakšni trgovini, ko jim dostavijo robo.

Vrtni ležalniki narejeni iz palet

 

Vrtni stol narejen iz palet

 

Vrtna garnitura iz palet

 

Viseča “mreža” iz palet

 

Vas je vsaj malo zamikalo, da bi ustvarjali s paletami? Ali ste morda že naredili kakšno stvar? Pošljite nam fotografije na info@estetikainzdravje.si in z veseljem bomo vaše delo objavili.

 

 

Vir: Pinterest.com, Instructions.com

Mateja

Eden izmed gonilnih strojev portala estetika in zdravje. Skoraj magistra marketinga, ki po duši želi biti grafična oblikovalka in novinarka. Navdušenka nad tehničnimi stvarmi in večna raziskovalka spleta in socialnih omrežij. Ljubiteljica psov in mačk, ter vsega kosmatega na štirih tačkah. Lahko ji pišete na: mateja@estetikainzdravje.si

Prostor za komentar

Komentiranje ni mogoče.