AMBASADORKA HAPPYMED TIMEA URDIH: Ali poseg povečanja prsi obžalujem?

Timea Urdih nam je zaupala, da je velikokrat deležna vprašanja, ali poseg povečanja prsi obžaluje. Velikokrat sliši tudi vprašanja kot: ”ali si se odločila prav”, ”ali bi poseg opravila še enkrat” in tako dalje. Tudi o tem se je odločila spregovoriti. Ne zaradi sebe, bolj za vsa tista dekleta, ki o posegu povečanja prsi razmišljajo. Za vsako dekle si namreč želi isto kot zase: da je srečna in zadovoljna v svojem telesu. In nič zato, če kateri pri temu pomaga izkušen lepotni kirurg.

Nasmejana dr. Matic Fabjan in Timea Urdih nekaj mesecev po posegu (Foto: osebni arhiv).

Ali sem se odločila prav, ko sem se odločila za poseg povečanja prsi?

‘Kot sem že prej napisala sem se za poseg odločila po tem, ko sem iz sebe ustvarila nekaj, o čemer sanja marsikatera ženska. In kdo v tem primeru ne bi do sebe gojil ljubezni in samospoštovanja?!”

Ko sem pred operacijo brskala po raznih forumih in brala izkušnje ostalih punc sem velikokrat naletela na kritike tistih, ki takšne vrste operacij ne odobravajo in je zanje lepotna kirurgija še vedno tabu tema. Na forumih so pametovale, da ti lepotna operacija ne more prinesti sreče in boljše samopodobe, ampak je za to potrebno samospoštovanje in ljubezen do sebe. Kakšna neumnost! Kot sem že prej napisala sem se za poseg odločila po tem, ko sem iz sebe ustvarila nekaj, o čemer sanja marsikatera ženska. In kdo v tem primeru ne bi do sebe gojil ljubezni in samospoštovanja?!

Nasmejana dr. Matic Fabjan in Timea na dan posega (Foto: fotografiraj.se)

”Lepotna kirurgija je v zadnjih letih tako napredovala, da ne vidim nobenega razloga proti posegu, če si ga ženska želi in ve, da se bo v svoji koži počutila lepše. In povem vam iz prve roke, da se v svoji novi podobi resnično počutim veliko boljše in lepše.

S športom in pravilno prehrano se da narediti ogromno, skoraj vse. Ženskih prsi pa žal ne. Mnoge se srečujejo s problemom odvečne kože po hujšanju, drugim slabo voljo povzročajo izgubljene prsi. Lepotna kirurgija je v zadnjih letih tako napredovala, da ne vidim nobenega razloga proti posegu, če si ga ženska želi in ve, da se bo v svoji koži počutila lepše. In povem vam iz prve roke, da se v svoji novi podobi resnično počutim veliko boljše in lepše.

V naslednjem blogu bo Timea spregovorila tudi o tem kako hitro se je vrnila v fitness in kako so potekale vadbe po posegu in ali se je kaj spremenilo.
Za naročanje in več informacij kontaktirajte Timeo, ali medicinsko agencijo Happymed na 040 481 233/ info@happymed.si in prejmite poseben popust!
Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen