HAPPYMED AMBASADORKA TIMEA URDIH: Poseg povečanja prsi in prvi dnevi po posegu

Timea je v prejšnjem blogu pisala o tem zakaj se je odločila za poseg povečanja prsi. Njeno telo je bilo namreč brez kančka maščobe. Do tega je prišla z neverjetno disciplino in rednim vsakodnevnim treniranjem. A žal je fitness terjal davek. Poleg odvečne in, če smo iskreni, tudi tiste ne-odvečne maščobe, je izgubila tudi prsi. Nekoč je imela košarico D, sedaj je imela skoraj nič. Želela si je prsi, kot jih je imela včasih. Druge poti kot obiska pri lepotnemu kirurgu ni bilo. Ni ji žal, da prišla je v izurjene roke dr. Matica Fabjana. Matic jo je neizmerno osrečil. V nadaljevanju je Timea zapisala iskren zapis o posegu:

Timea in dr. Matic Fabjan na dan posega (Foto: fotografiraj.se)

MOJ POSEG TER MOJI OBČUTKI PRED IN PO POSEGU

Nekaj dni pred posegom sem postala vznemirjena, saj je bila to moja prva operacija. Samega posega se nisem bala, ker sem vedela, da bo Matic svoje delo opravil odlično, pa tudi želja je bila tako velika, da sem komaj čakala na svojo novo podobo. Strah me je bilo predvsem splošne anestezije in pojavljala so se mi tipična vprašanja “kaj, če bom med posegom vse čutila?”, “kaj, če se med posegom zbudim?”, “kaj, če se nikoli več ne zbudim?!”. Roke so se mi kar malo tresle in od strahu sem spustila tudi nekaj solzic.

”Samega posega se nisem bala, ker sem vedela, da bo Matic svoje delo opravil odlično, pa tudi želja je bila tako velika, da sem komaj čakala na svojo novo podobo.”

Timea in dr. Matic Fabjan pred posegom (Foto: fotografiraj.se)

Fant me je na dan operacije zgodaj zjutraj odpeljal v Celje. Končno se bo zgodilo! Matic me je že čakal na hodniku. Prijazno naju je sprejel in v trenutku je strah izginil. Njegova sproščenost, prijazen nasmešek in profesionalnost so izrinili vse kančke dvoma iz moje glave. Vedela sem, da sem v pravih rokah, kjer bom deležna vrhunske in kakovostne storitve. Povečanje prsi je poseg, ki ga v kliniki Medical group Fabjan opravijo največkrat. Tudi rezultati govorijo zase – dr. Matic vedno dosega odlične rezultate pri povečanju dojk.

”Večino dneva sem prespala, bolečine so bile zmerne, sreča po uspešnem posegu pa nepopisljiva. Ko sem se prvič pogledala v ogledalo (čeprav sem na sebi imela kompresijski modrček) bi najraje začela skakati od veselja.”

Operacija je potekala brez zapletov. Nič nisem čutila, zbudila sem se takoj po operaciji, zato se zdaj le še smejim vsem mojim pomislekom in vem, da me naslednjič ne bo prav nič skrbelo. Edina slaba točka sta bili omotica in slabost, ki sta se po posegu pojavili zaradi anestezije, zato sem v kliniki sem počivala še nekaj ur. Ko sem bila stabilna in sposobna sama vstati me je domov odpeljal fant. Večino dneva sem prespala, bolečine so bile zmerne, sreča po uspešnem posegu pa nepopisljiva. Ko sem se prvič pogledala v ogledalo (čeprav sem na sebi imela kompresijski modrček) bi najraje začela skakati od veselja. Zaradi bolečine sem morala ostati na tleh in se samo široko nasmejati – kar težko, ko mora biti športnica pri miru 😊

Timea je prestala poseg brez problemov, doživela je le malo slabosti po posegu zaradi splošne anestezije. V naslednjem blogu bomo brali o njenem okrevanju. Okrevanje je za fitnesserko, ki fitness obiskuje vsakodnevno, dosti težje. Odreči se namreč mora vadbi in vsakdanjim navadam. Kako dolgo se je morala Timea izogibati fitnessa preberite v naslednji objavi.
Za naročanje in več informacij kontaktirajte Timeo, ali medicinsko agencijo Happymed na 040 481 233/ info@happymed.si in prejmite poseben popust!
Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen