Meet & Greet event v Celju s Tino Apostolovo in Timeo Urdih

Tina Apostolova in Timea Urdih sta dobro poznani širši publiki, še posebej na Instagramu. Lahko bi ju označili z besedo influencer, katera označuje osebe, kateremu lifestyle-u sledi širša množica. Vsekakor veliko oseb sledi Tini in Timei. Obe sta se zaradi osebnih želja in odločitev odločili za posege, ki so izboljšali njun izgled in dvignili samopodobo. Prejeli sta nešteto osebnih sporočil glede posegov, ki sta jih opravili. Največkrat so sledilci želeli informacijo kje sta opravili posege in kakšno je bilo okrevanje. In seveda, ali sta zadovoljni z rezultatom. Zaradi tega smo s skupnimi močmi napravili dogodek Meet & Greet v Celju, ki je bil prvi a ne zadnji. 🙂 Več o dogodku preberite v nadaljevanju…

Zakaj Meet & Greet ?

Idejo za Meet and Greet smo dobili zaradi preprostega razloga: vsem sledilkam, ki jih je sprememba zanimala, smo želeli dati možnost, da v živo spoznajo Tino Apostolovo in Timeo Urdih. Na dogodku se lahko z njima odkrito pogovorijo ter dobijo odgovore na vsa vprašanja, ki jih imajo.  Vsi namreč vemo, da je  pogovor v živo vedno boljša izbira, vidi pa se tudi realen rezultat posega, brez olepšav filtrov, ki jih na Instagramu vsi pridno uporabljamo.

Tina in Timea s z največjim veseljem svetujeta svojim sledilkam in tudi ostalim dekletom, ki se zanimajo za estetske in zobozdravstvene posege. Same vesta kakšni dvomi jo jima rojili po glavi, ko sta se odločali za posege, in koliko je pomenil nasvet nekoga, ki je vse to že doživel. Informacije iz prve roke so namreč neprecenljive, te pomirijo in ti dajo občutek varnosti.

Tina in Timea sta udeleženkam Meet & Greet dogodka zaupali svojo pot do spremembe, kako sta okrevali in seveda kako sta sprejeli spremembe svojega videza. Velikokrat je namreč prav sprememba, ki jo poseg prinese (čeprav na bolje) tista, ki ustvarja dvom. Spodaj imamo nekaj slik z dogodka, ki se je odvijal v našem partnerskem lepotnem Studiu Esentija v Celju. Vse udeleženke smo pogostili s šampanjcem in jagodami, prejele pa so tudi letake s posebnim popustom ter popust za kozmetične storitve v salonu.

Nekaj utrinkov z dogodka Meet & Greet v Studiu Esentija v Celju

Priprave na dogodek
V Studiu Esentija smo pripravili sedišča za udeleženke, ki so prišle na sproščen klepet s Tino Apostolovo in Timeo Urdih.
Priprave na dogodek
Nasproti smo pripravili sedišči za Tino in Timeo, ki sta govorili o svoji izkušnji oziroma spremembi.
Pogostitev
Udeleženke smo pogostili s šampanjcem…
Pogostitev
… in vodo ter s sladkim a zdravim prigrizkom.
Dogodek
Nekaj udeleženk se je že nabralo, nekaj smo jih še čakali…
Dogodek
… Na koncu so prišle vse udeleženke, ki so se prijavile. 🙂

V kolikor bi se želela tudi Vi udeležiti dogodka Meet & Greet s Tino Apostolovo in Timeo Urdih nam to napišite na e-mail saloni@happymed.si.

Konec leta in prihodnjem letu načrtujemo Meet & Greet dogodke po partnerskih salonih na lokacijah Maribor, Žalec, Krško, Rogaška Slatina in Kranj.

Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen