Razprodaje in nekaj nasvetov kako premišljeno v nakup

Nekaj dni nazaj so nas predstavnice nežnejšega spola pričakali e-maili, za katere lahko rečemo, da smo se jih razveselile kot kakšnega darila! Prišli so e-maili, da se pričnejo RAZPRODAJE. Zara, Stradivarius, Bershka, Mango, H&M, MASS, Sportina… naše najljubše trgovine imajo znižanja. Tudi dekleta v našem uredništvu moramo biti iskrena in povedati, da smo na hitro preletele svoje najljubše spletne trgovine in že načrtujemo pohod na ”fronto”. Malo za hec in malo za res, saj so razprodaje vedno bolj oblegane in oblačila hitro poidejo. Ker za naše bralke želimo le najboljše, smo se odločile da napišemo nekaj nasvetov kako se izogniti gneči, stresu in prevelikem zapravljanju. Verjamemo, da boste v nadaljevanju našle kakšen nasvet, ki vam bo prišel prav!

 

IZKORISTI SPLETNO TRGOVINO NA VEČ NAČINOV: SPLETNO NAKUPOVANJE

V Sloveniji smo dolgo čakale na spletne trgovine naših najljubših znamk, sedaj ko jih imamo jih moramo izkoristiti na vse načine! Najpomembnejši je seveda shopping. Z nakupovanjem preko spleta se izognemo gneči, čakanju v garderobah, čakanju na blagajni.. res ena odlična pogruntavščina, ki dekletom ki ne marajo gneče ali preprosto nimajo časa omogoča nakupovanje. Svetujemo ti naslednje: preglej kolekcije, napolni košarico z vsem kar ti je všeč, nato pa na koncu naredi selekcijo. Spletne trgovine imajo veliko kosov oblačil, in hitro lahko pozabiš na kakšnega, ki si ga videla na začetku. Zato je košarica odličen način shranjevanja.

PREGLEJ SVOJO OMARO PRED NAKUPOVANJEM

Verjetno se vsaka bralka lahko strinja, da je njena omara prepolna oblačil in da se velikokrat zgodi da na kakšen kos preprosto pozabimo. In ne, da ga ne maramo več, preprosto se skrije v omari za kakšnim večjim oblačilom, me pa posledično pozabimo nanj. Zato je pred razprodajami zelo priporočljiv sprehod ”skozi omaro”. Malo preglejte kaj vse imate, mogoče izkoristite in napravite čistko v omari: česar ne potrebujete zložite in podarite kakšnemu dekletu, ki bo oblačil vesela. Nato, ko boste ugotovile kaj potrebujete pa v nakup.

KOS KOMBINIRAJTE Z OBLAČILI, KI JIH IMATE DOMA

Vsaki od nas se je že naredilo, da si je v trgovini kupila kakšne hlače, krilo ali majico katere nato nismo morale kombinirati z ničemer kar imamo doma. Dober razlog, da si poleg nato kupimo še kakšen kos za kombinacijo, a s finančnega vidika ne najbolj posrečen. Zato je vedno dobro, da si v mislih oblačilo poskusimo skombinirati s tem, kar že visi v naši omari.

NEKAJ ZA DUŠO

Vsake nekaj časa odideš v trgovino in gledaš eno in isto oblačilo ali čevlje. Vanj si se zaljubila, a cena se ti zdi pretirana. Zato čakaš … čakaš Dan D, ko se bodo začele razprodaje in končno bo ta kos tvoj. Potem pa prideš v trgovino, pa je omenjen kos le nekaj evrov cenejši. Če je temu tako, ne obotavljaj! V kolikor si kos gledala nekaj časa in si se nad njim resnično navdušila, potem je vreden da zanj odšteješ nekaj več. Veliko huje bi bilo, če bi kos prodali, ti pa bi še vedno razmišljala o njem in verjetno obžalovala, da ga nisi kupila. Zato temu pravimo, da si kupimo nekaj za dušo. Torej nekaj, kar nam je všeč in bomo z veseljem oblekle ali obule. Takšni nakupi se na koncu najbolj obrestujejo, saj po navadi takšen kos tudi največ nosimo.

IZKORISTI SHOPPING ZA DRUŽENJE S PRIJATELJICAMI

Danes zaradi življenjskega tempa in vsakdanjih obveznosti velikokrat preprosto nimamo časa za druženje s prijatelji. Zato moramo izkoristiti vsak trenutek ali priložnost. Nam se zdi nakupovanje prav ena izmed teh. Da ne bo pomote, tudi sami smo zagovorniki druženja na prostem in aktivnega preživljanja časa, a dekleta pač rada obiščemo kakšno trgovino, še posebej ko so razprodaje. Zato se nam zdi čisto v redu, če se dobiš s kakšno prijateljico, skupaj odideta na kosilo in malo poklepetata, nato pa se odpravita na obhod po trgovinah. Nakupovanje s prijateljicami je vedno zabavno in dobro je imeti ob sebi nekoga, ki pove ali ti določeno oblačilo paše ali ne.

Razprodaje so dobre za druženje

Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen