JESENSKI ”MUST HAVE” KOSI

Jesen je tukaj. Naj nam bo še tako hudo, ko si moramo priznati, da se je ohladilo. To pomeni, da je sedaj prišlo obdobje dolgih rokavov in bolj toplih oblačil. Kaj morate letos nujno imeti v svoji omari? V nadaljevanju nekaj nepogrešljivih kosov in nasvet kako jih kombinirati v čudovite outfite.

TRENCH COAT OZIROMA DEŽNI PLAŠČ

Zvesti spremljevalec modnih zapovedi, ki ga lahko nosimo jeseni in tudi spomladi. Vsako leto pride do manjših sprememb v izgledu dežnih plaščev, tako so sedaj skozi čas postali veliko daljši, zelo priljubljeni pa so tudi takšni, ki imajo ”oversized” izgled. Nosite in kombinirate ga lahko praktično povsod. Z jeans hlačami in škornji, s kratkim krilom in bulerji ali z obleko in petkami.

DEŽNI PLAŠČ
Je kot nalašč za prehodna obdobja, saj je lahek a vseeno topel, poleg tega se izjemno dobro kombinira.

OBLEKA S POTISKOM

Kaj je zjutraj boljšega obleči kot obleko? Potrebujemo le nogavice in spodnje perilo, nase vržemo obleko in smo pripravljene! Za po vrhu vsega pa še čudovito izgledamo! Obleke s potiskom so vedno bolj prisotne v modi, obstajajo različni modeli, izberite tistega, ki vam najbolj ustreza! Outfit dodelamo glede na to kaj želimo doseči: za bolj ”casual” izgled dodamo nizke gležnarje, za bolj prefinjen izgled pa visoke pete. Po vrhu oblečemo usnjeno jakno ali priljubljeni trench coat.

POTISKI BREZ MEJA
Rožice, tigrast ali kačast vzorec, vintage, kare… Izbire je ogromno!

BELA DOLGA ”MOŠKA ” SRAJCA

Srajca moškega izgleda je odlična izbira! Sedaj si nam že nekaj let ni več potrebno izposojati tovrstnih srajc od naši partnerjev, saj so pravi modni hit tudi v ženski modi! Mi smo izbrali belo, ker se še nismo čisto poslovili od poletja. Poleg kombinirajte črna oblačila, končen izgled pa začinite z vpadljivim barvnim nakitom. Preprosto a modno.

BELO Z NEKAJ VPADLJIVEGA IN ŽIVAHNEGA
Naj bodo to uhani, torbica ali živa šminka. Uspeh zagotovljen!

GLEŽNARJI TER ČRNE NOGAVICE

Še ena svetla plat jesenskih dni so prav tovrstni outfit-i. Kratke hlače ali krilo, črne pol prosojne nogavice in gležnarji. Izbirate lahko med takšnimi s peto, polno peto ali pa brez. Odvisno od tega kam ste namenjene in kaj vam je ljubše.

POKAŽITE NOGE
Kombinirajte temne čevlje s temnimi nogavicami. Za piko na ”i” pa poleg kombinirajte kak svetlejši kos. Na primer torbico ali pulover živahnejše barve.

ČRNO NA ČRNO NA … RDEČE?

Črna je kraljica barv v modi in veliko posameznic prisega na črno barvo. Kako nebi, saj je najbolj prijazna do naših kilogramov, še več – velikokrat kakšnega spretno skrije. Prav tako je odlična za kombinirati, saj paše tako rekoč povsod. Zakaj pa ne bi svojega popolnoma črnega outfit-a malo popestrile? Kako? Preprosto: dodajte en živ kos. Na primer živo rdeče čevlje ali živo rumeno jakno ali pinki torbico. Dobra ideja kajne?

UBIJTE MONOTONOST
In presenetite z drzno izbiro modnega dodatka svojemu črnemu outfitu.

Če ste med prebiranjem članka našle kakšno idejo za outfit ali nov nakup, potem smo izredno veseli. Vsekakor pa v prvi vrsti poskrbite za to, da boste zadostno oblečene, in da vas ne bo zeblo.  Skrbeti za svoje zdravje je namreč najbolj modno izmed vsega!. 😊

Prostor za komentar

Komentiranje ni mogoče.