Lepotni salon Tjaša

Obiskali smo lepotni salon Tjaša v Mariboru in govorili z lastnico salona. Razkrila nam je od kod ime in kaj pravzaprav v salonu počnejo. Lahko rečemo, da je prijeten ambient in prijaznost osebja vsekakor pozitivna stran tega salona.

Lepotni salon Tjaša je moderen in domač kozmetični salon v Mariboru, ki ponuja široko paleto storitev. Salon opravlja kozmetične storitve že 27 let in je dobil ime po prvorojenki lastnice.

Nudijo Vam manikuro, utrjevanje naravnih in umetnih nohtov, pedikuro, depilacijo, refleksno masažo stopal ali morda le kakšen strokovni nasvet.

  • Manikura

Zmehča in odstrani se obnohtno kožico, oblikuje nohte, masira nohte s serumom in oljem in nanese negovalni podlak. Po želji se lahko lakiranje nohtov naredi z barvnimi laki, francosko metodo ali nail-art poslikavo.

  • Geliranje naravnih ali umetnih nohtov

Visokokvalitetni, profesionalno preizkušeni  geli za oblikovanje in podaljševanje nohtov  s pomočjo UV in LED svetlobe zagotavljajo  čudovite nohte naravnega izgleda.

  • Klasična in medicinska pedikura

Stopala so eden najbolj pomembnih delov našega telesa, saj nas nosijo dolga leta zato jih je potrebno negovati in skrbeti za njih. Strokovno odstranijo trdo kožo na petah, ki poleg tega da daje videz neurejenosti in lahko ob večji obremenitvi povzroči pokanje pete. Pomagajo odpraviti vraščene nohte, otiščance, kurja očesa kot tudi glivice na nohtih. Pri tem pa vam s strokovnimi nasveti tudi svetujejo kako se tem nevšečnostim v prihodnje izogniti. Strokovno in z vso odgovornostjo izvajajo pedikuro tudi za diabetike.

  • Depilacija

Depilirajo roke, noge, hrbet, zadnjico, bikini predel,  intimni predel v celoti (brazilska depilacija) in  brčice . Glede na to, na katerem delu telesa odstranjujejo dlačice, pa uporabljajo različne vrste visoko kakovostnega voska, ki na kožo deluje pomirjevalno.

  • Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal je tehnika naravnega zdravljenja in sproščanja psihofizičnega telesa, ki vzpodbuja krvni obtok in endokrine žleze.

Refleksno-conska masaža (RCM) je posebna oblika masaže, pri kateri uporabljajo različne tehnike masaže in pritiskov na točno določenem področju stopala (t.i. refleksne cone) začno določen organ, organski sistem oz. del telesa. Z masažo oz. pritiskom določenega mesta izzovemo odziv organa / organskega sistema, ki tej coni pripada. Z RCM osvobajajo kakršne koli napetosti, bolečine ali druge pomanjkljivosti v določeni coni.

Redno se izobražujejo in dopolnjujejo naše znanje ter sledijo novim trendom in smernicam. Njihove metode delovanja in ravnanja s strankami jih odlikujejo, da so že toliko let prisotni na tem področju.  S kvalitetnim in korektnim delom se trudijo vzdrževati in dvigovati zadovoljstvo sleherne stranke, s tem pa soustvarjati zdrave, pristne ter domače odnose. Moč besede njihovih zadovoljnih gostov predstavlja  celotno oglaševanje podjetja, saj se zavedajo, da je priporočilo od ust do ust najboljša reklama. Ustvarjajo prijetno okolje, kjer se lahko v celoti sprostite in se prepustite profesionalnemu razvajanju, oni pa bodo poskrbeli za vaše dobro počutje.

Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen