6 IDEJ ZA POROČNO DARILO S KATERIMI NE MORETE ZGREŠITI

Sezona porok je že v polnem zagonu, vsekakor pa se najde kdo izmed nas, ki na poroko še čaka. Kaj podariti za poročno darilo mladoporočencema? Na kaj moramo gledati, ko kupujemo darilo? Ali je bolje izbrati ”varno” ali drzno darilo? V nadaljevanju smo vam pripravili nekaj idej s katerimi ne morete zgrešiti.

DENAR KOT DARILO

Denar kot darilo lahko deluje neosebno in prav zaradi tega se veliko gostov ne odloči, da bi paru daroval denar. Pa je temu res tako? Sicer denar lahko deluje neosebno, pa vendar je potrebno pomisliti na par, ki se je poročil. Na primer: ali se ima par v načrtu seliti na svoje ali v večje stanovanje, hišo. Ali par načrtuje dolgo poročno potovanje (ki seveda ni poceni), ali jima bi finančna pomoč prišla prav, navsezadnje sta imela veliko stroškov s poroko… vse to so dejstva, da bo paru darilo v obliki denarja prišlo še kako prav.

DENAR KOT DARILO
Vaše darilo bo paru pomagalo pri uresničitvi marsikatere želje. Poleg dodajte še kakšno malenkost in vse skupaj lepo zavijte.

VINO PRIMERNO ZA STARANJE

Če sta mladoporočenca velika ljubitelja vin, še posebej kakovostnih, je to darilo odlična ideja. Seveda je dobro premisliti o tovrstnem darilo, saj mora par imeti za ”staranje” vina tudi določene pogoje, kot so temen prostor, kjer ni preveč vroče/ hladno. Vino je v veliko primerih v izredno lepi embalaži. Poleg vina (za katerega boste odšteli kar nekaj denarja) napišite misel, zakaj ste izbrali takšno darilo in za katero priložnost naj to vino popijeta. Osebno in posebno darilo!

POSEBNA KOZARCA ZA ŠAMPANJEC IN ŠAMPANJEC

Če veste, da se je mladi par preselil na svoje, in ima še dovolj prostora za tovrstne malenkosti, potem sta kozarca za šampanjec čudovito darilo. Ene najlepših kozarcev za tovrstne priložnosti najdete v Swarowski trgovinah. Elegantni kozarci s peclji polnimi Swarowski kristalov so čudovito darilo. Poleg kozarcev podarite še kvaliteten šampanjec in dodajte voščilo. Če se kozarci ne bodo veliko uporabljali, bodo v domu za te našli posebno mesto.

POSEBNA KOZARCA ZA ŠAMPANJEC
s temi posebnimi kozarci ne boste zgrešili. Ker sta le dva, ju bo par uporabljal ob romantičnih trenutkih.

LETALSKE KARTE

Vam je par mogoče kdaj zaupal kam si želi odpotovati oziroma kater kraj obiskati? Mogoče kraj, kjer sta se spoznala, mogoče nekam kamor že ves čas govorita, da bi rada odšla… Kaj če bi paru (delno) uresničili sanje? Letalske karte dandanes ne predstavljajo več tako velikega finančnega bremena, tako da jih ni problem kupiti. Če je destinacija bolj oddaljena, in so karte dražje, mogoče povprašate skupne prijatelje, ali bi karte kupili kot skupina. Mladoporočencema boste tako uresničili željo, kar nikoli ne bosta pozabila.

LETALSKI KARTI
Leti po Evropi so dandanes izredno poceni, paru lahko kupite letalski karti za t.i. ”city break”, ali s skupino povabljenih kupite karto za bolj eksotične destinacije. Seveda pa morate vedeti katere destinacije si par želi obiskati.

KARTI ZA KONCERT ALI FESTIVAL

Ali se mladoporočenca rada udeležujeta festivalov oziroma rada obiskujeta koncerte? Če veste, da v bližnji prihodnosti igra njun priljubljen band, ali da se bo kmalu odvil festival na katerega si želite, potem bo tovrstno darilo odlična izbira! Verjamemo, da bo par izredno vesel, da ste jima omogočili prvi koncert/festival, na katerem sta bila kot mož in žena 😊

POROČNI GRAM ZLATA

Če želite paru podariti nekaj, kar ima finančno vrednost, vendar niso zgolj bankovci, potem je dobra ideja za darilo gram zlata. Poročni gram zlata lahko par proda, ali še bolje hrani. Vrednost zlata namreč raste, zato bo njun gram vedno bolj dragocen. Ker je poročni gram zlata po navadi izredno lepo pakiran, je darilo resnično lepo, poleg podarite še kakšno malenkost, odlično bo, če se vse skupaj navezuje na zlato (penina z zlatom, pralineji z zlatom… ). Lepo in elegantno darilo, kateremu kontinuirano raste vrednost.

POROČNI GRAM ZLATA
Je vedno bolj priljubljeno darilo, saj je gram naložba v prihodnost, njegova vrednost raste. V zlatarnah najdete tematske grame zlata, med njimi tudi poročni gram”.

Upamo, da se vam je med prebiranjem članka porodila kakšna ideja kaj podariti paru, katerega poroke se boste udeležili. Močno verjamemo, da boste pa prav vi največje darilo. Menimo, da se vsak poročni par najbolj veseli tega, da se povabljena oseba poroke udeleži, in tako z mladoporočencema preživi njun poseben dan. 😊

Prostor za komentar

Komentiranje ni mogoče.