Kozmetični salon v Notranjih Goricah

Če iščete popolno razvajanje za vaše telo v okolici Ljubljane, se v Notranjih Goricah nahaja vrhunski kozmetični salon Jonca. Dolgoletna tradicija, vrhunski strokovnjaki in najboljši negovalni materiali so zagotovilo za odlično kakovost in vaše popolno zadovoljstvo.

V Notranjih Goricah, le streljaj od Ljubljane že od leta 1982 deluje kozmetični studio, kjer sta bila kakovost storitev in odnos do strank vedno na prvem mestu. Prav zaradi tega je še danes studio Jonca sinonim za vrhunski kozmetični salon.

V studiu Jonca ne bodo poskrbeli le za vaše dobro počutje, s svojimi storitvami vas bodo razvajali in od njih boste vedno odšli zadovoljni. V svoji široki ponudbi so še posebej ponosni na svoje znanje in izkušnje pri negi obraza ter negi in urejanju nohtov. Strokovno bodo poskrbeli za vaše nohte, tako z manikuro kot z geliranjem in podaljševanjem nohtov za vsako priložnost. Z uporabo vrhunskih gelov in lakov bodo vaši nohti lepi in obstojni. Poleg urejanja nohtov bo kozmetični salon Jonca v Notranjih Goricah poskrbel tudi za morebitne težave z vraščenimi nohti. Na strokoven in neboleč način vam bodo sanirali težave z vraščenim nohtom in vam odpravili hude bolečine, ki jih le-ta povzroča.

Pri negi obraza so še posebej ponosni na hialuronski lifting v Vitalaserjem, ki izjemno učinkovito in dolgotrajno odpravlja gubice in znake utrujenosti na vašem obrazu. Vitalaser bistveno poveča učinkovitost hialuronskega liftinga in vašemu obrazu prinese mladosten in svež izgled, vaša koža pa resnično zasije.

V studiu Jonca v Notranjih Goricah so posebej ponosni tudi na strojno limfno drenažo, ki jo opravljajo. Strojna limfna drenaža je bistveno bolj učinkovita kot ročna, saj se drenaža hkrati izvaja na celem telesu. Na ta način se poveča učinkovitost posega, hkrati pa je za enak rezultat potrebnih precej manj terapij kot v primeru ročne limfne drenaže. Postopek limfne drenaže je zelo pomemben za razstrupljanje in čiščenje vašega telesa, saj se s pospešitvijo limfne drenaže pospeši izločanje strupenih snovi iz organizma. V studiu Jonca v Notranjih Goricah vam bodo svetovali glede načina in trajanja postopka limfne drenaže.

Poleg vseh teh storitev, ki so vam na voljo v studiu Jonca, pa vam bodo njihovi strokovnjaki pomagali tudi pri načrtovanju in izvedbi hujšanja in preoblikovanju vašega telesa ter pri načrtovanju zdravega načina prehranjevanja. Skupaj z vami bodo sestavili vaš individualni načrt telesne vadbe, naučili vas bodo tudi izvedbe vseh načrtovanih vaj, poleg tega pa bodo skupaj z vami pripravili tudi načrt zdrave prehrane. Zdravo življenje, gibanje in zdrava prehrana so temelj za vašo lepoto, zdravje in dobro počutje. V kozmetičnem salonu studio Jonca v Notranjih Goricah bodo z vsako stranko individualno pripravili načrt redne vadbe in načrt zdrave prehrane. Na ta način boste s prilagojenim načrtom hitro in učinkovito prišči do boljšega počutja in lepšega izgleda.

Studio Jonca, tradicionalni kozmetični salon v Notranjih Goricah vas bo presenetil s svojo široko ponudbo, strokovnim znanjem in prijaznim ter osebnim odnosom do svojih strank. Če si želite osebnega odnosa in individualnega svetovanja, potem je kozmetični studio Jonca pravi naslov za vas. Obiščite jih v Notranjih Goricah pri Ljubljani in se prepričajte o njihovi strokovnosti, kakovost in prijaznosti. Za še več informacij pa obiščite tudi njihovo spletno stran Jonca.si, kjer boste našli vse potrebne informacije in kontaktne podatke.

 

Spletna stran: https://jonca.si/

Facebook stran: https://www.facebook.com/Jonca.JWZ/

Instagram profil: https://www.instagram.com/jwzjonca/

Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen