IDEJE ZA SLUŽBENI OUTFIT

”Obleka naredi človeka” je pregovor, za katerega smo verjetno že vsi doumeli, da ne drži. Kljub temu pa je na  določenih delovnih mestih potrebno vložiti  več truda v svoj izgled. V kolikor delate v pisarni, z ekipo ljudi, v prodaji oziroma s strankami, je seveda pomembno kako izgledate. Urejenost in stilna dovršenost sta  zelo pomembni, vsaka stranka, s katero imate stik, prejme preko Vas občutek o samem podjetju. Vi pa ste predstavnik le-tega. V nadaljevanju smo vam pripravili nekaj idej za čudovite službene outfite, s katerimi boste pozitivno izstopali

Nas vas moda spremlja tudi v službi.

KOSTIM OZIROMA UJEMAJOČA SE SUKNJIČ IN HLAČE

Večna klasika, s katero ne morete zgrešiti. Na fotografiji vidite hlačni kostim z vintage pridihom, ki že nekaj let spada v sam vrh mode. Poleg kombinirajte belo ali umazano belo srajco. Šik.

Vintage hlačni kostim in umazano bela srajca sta nepogrešljiva kombinacija.

ZA BOLJ DRZNE

Kaj če bi stopili iz cone ugodja in bili malo bolj drzni. Kombinacija na sliki je potem prava za vas! Živo rdeča barva v kombinaciji z modro belo je vseeno dovolj elegantna, da jo lahko oblečete za delovno mesto. Nam je všeč!

Živo rdeča v kombinaciji z modo belo srajco je drzna izbira.

BEL SUKNJIČ

Bel suknjič je kakor črna oblekica ”must have” vsake ženske. Izjemno eleganten, zelo prijazen kar se tiče kombinacij. Nosite ga lahko namreč ob vsaki barvi, outfitu pa bo dodal potrebno eleganco. Na fotografiji zmagovalna kombinacija belega daljšega blazerja in črnih elegantih hlač. Takšen outfit lahko imate brez problema tudi za večer zunaj s prijateljicami, večerjo. Verjemite, s takšnih outfitom ne boste zgrešili.

Bel blazer oziroma suknjič je ”must have” vsake ženske.

KRILO Z VISOKIM PASOM

Krilo z visokim pasom je že nekaj let v samem vrhu modnih smernic. Sicer so sedaj v ospredju tudi krila plasirke, a za službeni outfit je veliko bolj primerno elegantno oprijeto krilo. Tukaj morate biti pozorni na dolžino krila, le to ne sme biti prekratko. Na fotografiji čudoviti in elegantni kombinaciji krila z belo srajco s katerima ne morete zgrešiti.

Visoko krilo je odlična in elegantna izbira.

SUKNJIČ IN HLAČE V RAZLIČNIH BARVAH

Nikjer ne piše, da morate imeti suknjič in hlače v isti barvi? Že več let lahko suknjič kupimo posebej, nato pa ga kombiniramo po svoji želji. Na fotografiji čudovita barvna komcinacija olivno zelenega blazerja in belih hlač. Vse skupaj kombinirano s črno majico. Drzna a vseeno elegantna kombinacija, primerna za sestanek ali vsak dan.

Z barvno kombinacijo na fotografiji ne morete zgrešiti.

JEANS HLAČE ZA V SLUŽBO?

Zakaj pa ne! Pravilo, da so jeans hlače primerne le za prosti čas že dolgo časa več ne drži. Na voljo imamo namreč čudovite modele jeans hlač, katere so primerne tudi za bolj elegantne outfite. Če poleg skombinirate še lepo srajco ali bluzo, dežni plašč in petke, pa imate zmagovalno kombinacijo!.

Jeans, petke in lepa srajca – čudovita kombinacija.
Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen