Kozmetični salon Katja Marn

Kozmetični salon Katja Marn vodi mlada podjetnica Katja Marn. Že zelo zgodaj je našla odgovor na vprašanje, kaj je tisto, kar jo resnično veseli in kaj želi početi v življenju. Po končani srednji kozmetični šoli je izobraževanje nadaljevala na Visoki šoli za storitve Ljubljana (VIST) in že med študijem odprla lastno podjetje.  Poleg izvrstnega strokovnega znanja, ki ga pridobiva z rednim udeleževanjem na seminarjih in delavnicah na različnih področjih kozmetične dejavnosti, daje njenemu delu dodano vrednost še izreden čut za estetiko.

V kozmetičnem salonu stranke razvaja s klasično masažo z mandljevim oljem, berbersko masažo z arganovim oljem ter antistresno masažo telesa, ki je namenjena sprostitvi napetih mišic na področjih, kjer se najpogosteje pojavljajo težave, bodisi zaradi življenjskega stila bodisi zaradi dela v službi. Vsem, ki si želijo v svoje življenje vnesti sprostitev pa priporoča antistresno masažo obraza, ob kateri vas vonj ter občutek poneseta v globoko sprostitev.

Vsakomur se kdaj pojavijo težave s stanjem nog oziroma stopal. Naj gre za otiščance, kurja očesa, razpoke, predolge nohte, morda vraščanje nohta v kožo ali pa si želite le profesionalne nege nog, da boste v dan vstopili negovani in urejeni.

Eden prvih stikov z osebo, ki jo na novo spoznamo je stisk roke. Ste kdaj pomislili, da vas je ta oseba ocenila po izgledu vaših rok? Z veseljem vam v našem kozmetičnem salonu pomagamo, da bo vaš sogovornik občudoval vaše negovane roke in nohte. Naj bo to samo nega rok, pri kateri s pilingom odstranimo odmrle celice ter z masko in masažo pomagam, da bodo vaše roke negovane in zaščitene pred zunanjimi vplivi. Če imate težave s cepljenjem nohtov ali če vaši nohti niso dovolj trdni, da bi z njimi lahko opravljali vsakodnevna opravila, vam te zaščitim s sistemom IBX.

Da bodo vaše roke videti izvrstno vsak dan, izvajamo tudi storitev podaljševanja nohtov (slika 4) ter permanentno lakiranje.

Poleg urejenih rok je pri prvem vtisu pomemben tudi izgled vašega obraza. Seveda je najpomembnejši nasmeh 🙂 Vendar se je vsakomur izmed nas že zgodilo, da pride dan, ko se nam zjutraj ne ljubi dolgo stati pred ogledalom si barvati in urejati trepalnic ter  obrvi, kajne? Po dolgem in napornem dnevu pa bi si radi privoščili sprostitev ter imeli videz, ki sporoča, da smo zdravi, spočiti in polni energije. Koža vsakega posameznika je drugačna in zato vsak potrebuje individualno prilagojeno nego. Katja vam z veseljem svetujem, kako vsak dan doma kar najbolje skrbite za svojo kožo ter vam z nego obraza vašo kožo očistim, negujem in uredi.

Ste se morda kdaj vprašali, koliko časa doma porabite za odstranjevanje dlačic? V sodobnem temu življenja lahko veliko razliko pomeni, ali vsak drugi dan doma porabite vsaj 15 minut ali pa si enkrat mesečno privoščite obisk pri izurjeni strokovnjakinji in s tem porabite manj časa in dosežete boljši učinek.

Naj bo investicija vase med prioritetami vsakogar od nas, saj lahko v življenju zamenjamo vse, razen svojega telesa, pravi Katja.

Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen