Odsev lepote

Kot diplomantka sem se na svoji poti odločila, da je v življenju pomembno početi to, v čemer zares uživaš. Odločitev je padla čez noč in na pot mi je prišel salon, ki v letih s prejšnjimi kreatorji ni našel svojega uspeha. Izziv deliti svoje kreacije in znanje sem želela ponuditi strankam in jim tako nuditi popoln tretma, ki ga zadovoljni obiskovalci koristijo že dobri dve leti. In kako mi je to uspelo?

Že po nekaj mesecih sem ekipo morala okrepiti s sodelavko, s katero redno obiskujeva izpopolnjevanja, v salon prinašava nove metode dela in za stranke poskrbiva z vrhunsko kozmetiko. Uspeh se je v klasičnem delovanju salona pokazal dokaj hitro. Poleg klasičnega in kreativna striženja ter barvanja, od enostavnih do najzahtevnejših modernih tehnik, za ženske in moške, oblikovanja svečanih pričesk za razne dogodke (red carpet, poroke, maturantski plesi, valete, modne revije), uporabljamo vrhunsko lasno kozmetiko Keune, urejamo in oblikujemo brade ter obrvi, ličimo za vse priložnosti in z veliko srca in pozitivne energije z veseljem poskrbimo za pričeske vaših malčkov, ki se vedno znova radi vračajo k nam.

A če delo opravljaš s srcem, željo po osebni rasti, predvsem pa predanostjo in željo po razvajanju strank, potem želiš več, več zase in še več za stranke. Za nas že stalnica, vendar za marsikaterega novega obiskovalca našega salona so naslednje novosti tiste, zaradi katerih se vedno znova radi vračajo v naš salon:

– sprostitvene masaže lasišča

– luksuzna nega las: MIRICLE ELEXIR TRETMA s keratinom in kokosovim oljem, WILD LUXURY Z AWAPUHI WILD GINGER nego, ki izvira iz Havajev, OLAPLEX TERAPIJE, ki obnovijo izredno poškodovane lase

– izvedba profesionalnih pričesk in ličenja za modne revije, prireditve in fotoshootinge

A tukaj se naše delo ne konča. Ker želimo za naše stranke le najboljše, bomo že drugo leto zapored organizirali modno revijo v cafe lounge baru Niagara v Mariboru, kjer bomo naše znanje, kreacije in novosti v času Festivala Lent predstavili širši publiki, svetovno znanim fotografom, slovenskim organizatorjem dogodkov in tudi tujim kreatorjem.

Ne odlašajte in obiščite frizerski salon ODSEV LEPOTE, kjer vas bomo razvajali v sproščenem vzdušju s čarovnijo kakovosti, natančnosti in izvirnosti podkrepljene s strokovnim znanjem. Dajte si priložnost, da za vas poskrbi profesionalni tim, da boste odsevali vaš popoln izgled. V kolikor niste prepričani ali bi se predali rokam novega kreatorja, vas vljudno vabimo, da si ustvarite sliko o nas na dogodku, 27. 6. 2018, v času Festivala Lent, v cafe lounge baru Niagara v Mariboru.

Najdete nas na Ruski ulici 9, 2000 Maribor, za brezplačno parkirišče je poskrbljeno.

Za več informacij o naših storitvah in posebnostih ter za predhodna naročila nas lahko pokličete na 051/208-200.

Naše kreacije si lahko ogledate na Facebook strani  in Instagramu.

Kako do nas? 

Privoščite si nekaj čarobnih trenutkov razvajanja!

Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen