KAKO PO EPIDEMIJI DO SPECIALISTA Z NAPOTNICO BREZ ČAKALNE DOBE NA ZDRAVLJENJE V TUJINO?

Korona virus ima posledice na čakalnih dobah in dostopu do specialistične zdravstvene obravnave z napotnico v Sloveniji in čezmejno. Na Inštitutu za varstvo pacientov (IVP) in v IVP zdravstvenih poslovalnicah urejamo pacientom zdravljenje v tujini in povračilo stroškov zdravljenja v tujini. Brez čakalne dobe napotujemo paciente na Hrvaško in v druge EU države. Naročanje opravljamo nemoteno, termin obravnave pa jim bomo uredili takoj, ko bodo  sprejeti ukrepi o prostem pretoku Slovencev čez Hrvaško mejo.

 

KATERE SPECIALISTIČNE ZDRAVSTVENE STORITVE UREJAMO V TUJINI?

Načrtovano zdravljenje v tujini urejamo za specialistične zdravstvene, zobozdravstvene in kirurške storitve. Pacientu uredimo formalno dokumentacijo za Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), ki vključuje dokumentacijo za odobritev in povračilo stroškov zdravljenja v tujini do domačega praga ter vrhunskega izvajalca v tujini.

Specialistično zobozdravstvo z napotnico brez čakalne dobe

Na področju specialističnega zobozdravstva nudimo brez čakalne dobe zobni aparat in ortodontsko zdravljenje, ki ga izvaja vrhunski ortodont v Zagrebu in Reki na Hrvaškem. Povračilo stroškov zdravljenja je za zobni aparat v celoti ali z minimalnim doplačilom. Brez čakalne dobe je tudi endodontsko zdravljenje zoba, ki ga izvaja vrhunski specialist endodont z najnovejšim Carl Zeiss mikroskopom v Zagrebu. Povračilo stroškov za endodontsko zdravljenje je v celoti.

Brez čakalne dobe je pacientom na voljo tudi zdravljenje parodontoze, specialistična zobna protetika, oralna kirurgija in zobni vsadki, pri katerih so običajna doplačila v odnosu na višino povračila stroškov zdravljenja od ZZZS.

Operacija krčnih žil z napotnico brez čakalne dobe

Operacija krčnih žil je ena najbolj pogostih storitev, ki jo urejamo pacientkam in pacientom brez čakalne dobe pri vrhunskemu izvajalcu v Zagrebu. Kakovostna operacija krčnih žil je pogoj za odstranitev in preprečevanje širjenja ali novega nastanka krčne žile.

Korekcija vek ali blefroplastika brez čakalne dobe

Odvečna koža na vekah je funkcionalna deformacija očesa, ki se zdravi izključno kirurško. Korekcija vek ali blefaroplastika je pri nas na voljo brez čakalne dobe s povračilom stroška do domačega praga.

Nevrokirurgija in ortopedija

Nevrokirurška operacija hrbtenice in ortopedske operacije, ki jih pacientom urejamo brez čakalne dobe pri vrhunskih izvajalcih v Zagrebu, se že izvajajo z minimalno invazivnimi kirurškimi tehnikami. Pri pacientih, katerim se s posegi vgrajujejo endoproteze, se koristijo endoproteze vodilnih svetovnih proizvajalcev, ki imajo najdaljšo trajnostno dobo. Povračilo stroškov zdravljenja je do domačega praga. Več o tem tudi v prispevku.

Najnovejša kemoterapija za zdravljenje raka prostate

Pacientom, ki jim je postavljena diagnoza rak prostate, nudimo najnovejšo lokoregionalno kemoterapijo, ki v Sloveniji ni na voljo, tudi ne samoplačniško.

Informacije in naročanje

Pacientom urejamo zdravljenje v tujini preko telefonskega ali spletnega naročila od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro na kontaktih 031 896 220 in info@ivp.si. Več informacij najdete na uradni spletni strani Inštituta za varstvo pacientov www.ivp.si in v IVP zdravstvenih poslovalnicah HAPPYMED, ORTODONT TAKOJ in ENDODONT TAKOJ.

Prostor za komentar

Komentiranje ni mogoče.