Oblikovanje obrvi kot skrivnost naravne lepote

Dejstvo je jasno, naravna kozmetika in naravni izgled so »in« !

Naravna kozmetika je postala »must have« skoraj vsake tretje ženske in vedno bolj je poudarjen naravni izgled in dnevni make-up. Ženske izpostavljajo svoje naravne poteze obraza in ličila skrbno izbirajo, da odgovarjajo njihovemu tipu kože, življenjskemu slogu in, konec koncev, tudi času.

Oblikovanje obrvi za dober okvir obraza.

Mnogi vizažisti menijo, da je pravilno oblikovanje obrvi polovica dobrega make-up-a, naj gre za najbolj naravni izgleda ali svečani oz. priložnostni. Pravilno oblikovane obrvi so okvir obraza in vas predstavijo še preden se predstavite sami. Tudi lepotna industrija se zaveda pomembnosti obrvi, zato je izbira med izdelki za oblikovanje obrvi večja kot kdaj koli prej. Torej, boste izbrali med naravnim ali sintetičnim izdelkom?

Je še vedno res, da je naravna kozmetika manj obstojna? Se spomnite kane, s katero so si ženske barvale lase in si jih še danes? Kana je že mnoga leta prisotna v kozmetiki, njena obstojnost velja za trajno, lasje po barvanju pa so sijoči, negovani in voljni. Kaj pa kana za barvanje obrvi?

Oblikovanje obrvi s kano
Ne le, da kana poskrbi za naraven videz obrvi, tudi obstojna je kar do 6 tednov!

Kana za barvanje in oblikovanje obrvi.

V studiu za oblikovanje obrvi Da Frame, vas bomo prepričali, da imate lahko z naravnim barvilom, kano, obrvi oblikovane kar do 6 tednov. Nežna, a močna kana bo poleg barvanja obrvi, delovala nanje negovalno, saj je zaradi svojega naravnega izvora primerna za vse tipe kože, kože ne draži in ne povzroča alergij. Da pa je močna, dokazuje njena obstojnost do 6 tednov, kar vam prihrani tudi veliko časa pri ličenju. Pripravke za barvanje obrvi s kano se pripravi v različnih odtenkih primernih tako za svetlolase, sivolase in rjavolase.

Več o terminih, postopku in nas si lahko preberete v rubriki oblikovanje obrvi in nas obiščete na FB profilu Da Frame in IG profilu da.frame ter nas najdete na lokaciji v Celju in Ljubljani.

 

Prostor za komentar

Komentiranje ni mogoče.