MODNE ZAPOVEDI ZA LETOŠNJE POLETJE: NARAVNI MATERIALI!

Poletje je del leta, ko ženske želimo izgledati bolj naravno. Obarvana koža od sonca, naravno valoviti lasje, manj ličil za bolj naraven izgled in oblačila ter dodatki iz naravnih materialov. Poletje je sezona bombaža, lana, jute in slame. Vemo, malo smešno zveni, pa vendar je tako: sandali iz jute, slamnati klobuki in torbice… vse to doda našemu naravnemu videzu piko na i!

LANENA ALI BOMBAŽNA BELA OBLEKA

Ne le, da boste v takšni obleki na morju odlično izgledale (še posebej, če bo vaša koža zagorela od sonca), tudi počutile se boste odlično! Lan in bombaž sta naravna materiala, ki dihata in sta lahkotna. Torej sta za poletje najboljša izbira! Izberite dolgo, kratko obleko, takšno z volančki ali vezenjem .. ni važno, vsaka bo v poletnem času top izbira! Še posebej za nočni sprehod ob plaži!

Romantična bela obleka
Z lana ali bombaža je kot nalašč za poletne dni!

SLAMNAT KLOBUK

Klobuke vedno več videvamo na plažah, postali so kar ”must have” kos! Je pa klobuk veliko več, kot le dober moden dodatek, saj ščiti vaš obraz pred soncem. Klobuk na plaži pomeni torej manj gubic. Če ga še nimate, hitro v nakup! Klobuk je namreč naložba za prihodnost 😊

Slamnat klobuk
Bo ščitil vaš obraz pred soncem in tako pred prezgodnjim staranjem.

TORBA ALI TORBICA IZ JUTE

Naj bo torba za na plažo, ali manjša torbica – torbe iz jute so pravi modni hit! Za poletne dni je torba iz naravnih materialov več kot odlična izbira. Dodala pa bo piko na i vašemu naravnemu izgledu!

Torba iz jute
Je za poletje odlična izbira!

SANDALI IZ JUTE ALI ESPADRILE

Nizki sandali, polne pete, japonki ali espadrile – vse to so čevlji, ki so v poletnem času najbolj priljubljeni. Zaradi naravnih materialov so čevlji izjemno udobni za nositi in so zračni, za kar vam bo vaša stopala še posebej hvaležna!

Čevlji iz jute
Vaša stopala vam bodo hvaležna!

Če doma še nimate zgoraj naštetih kosov, potem je sedaj pravi čas za nakup! Trenutno po trgovinah potekajo poletna znižanja oblačil in obutve!

Naj bo vaše poletje modno obarvano, sproščeno in nepozabno! 😊

Prostor za komentar

Komentiranje ni mogoče.