RESNIČNA ZGODBA: PRVO POLETJE PO MIRADRY POSEGU

Končno je prišlo poletje in letos sem ga tudi jaz pričakovala brez vseh zadržkov! Prvič se namreč nisem obremenjevala s tem, kako bom preživela hudo vročino in sparino, ki sta mi pred miraDry posegom povzročali še bolj izrazito potenje. Sicer sem se kot oseba diagnosticirana s hiperhidrozo potila skozi vse leto, neodvisno od temperature, a poleti je nastopilo še hujše potenje. Vročina dodatno pripomore k potenju, saj se (vsako) telo tako hladi in uravnava temperaturo. No letos teh problemov nimam več. 🙂

KONEC PREKOMERNEGA POTENJA

Za to se lahko zahvalim dr. Sandiju Luftu iz Derma centra Maribor. Potrebovala sem dva posega (v večino primerov je zadosten en poseg) in moje potenje je izginilo! Ni izginilo popolnoma, v primerjavi s prej se sedaj potim v približno 5% ali manj. Sedanje potenje je torej nemoteče in drugim neopazno ter me ne ovira pri ničemer.

KONEC OBREMENJEVANJA

Česar sem najbolj vesela in kaj je najbolj pomembno: obremenjevanja s potenjem ni več! Odstraniti tako moteč del sebe je nepredstavljivo, zdelo se mi nemogoče. Vse dokler nisem poskusila in videla, da miraDry resnično deluje. Ne deluje ”malo”, ne deluje ”agresivno” in ne deluje ”začasno”. MiraDry te reši potenja ”neinvazivno”, torej nimaš brazgotin, potenje odstrani ”trajno” in odstrani ga skoraj v ”celoti”.

MIRADRY TRAJNO REŠI PROBLEMATIKO PREKOMERNEGA POTENJA
Prikaz postopka miraDry, ki je neinvaziven in ne pušča brazgotin. (foto: fotografiraj.se)

8 MESECEV PO POSEGU

Ker sem sama pred posegom miraDry problematiko potenja reševala s terapijo katero je bilo potrebno ponavljati na cca. 6 mesecev, sem skozi zadnjih 8 mesecev po posegu miraDry opazovala ali se moje potenje kaj spreminja. Prve tri mesece po posegu se nisem potila popolnoma nič. Nekaj dni po posegu sem pazduhe mazala z antibiotično kremo (torej potenja sploh nebi opazila). Po okrevanju sem opazila manjše količine potenja ob določenih situacijah. Isto je tudi sedaj: spotim se ko je zelo vroče, ali ko sem fizično aktivna. Vendar tukaj govorim o minimalnem potenju, ne pa prekomernem potenju. Nosim lahko VSA oblačila, ne da bi me skrbelo ali se bo kje poznal madež od potenja.

ALI OBSTAJA ALTERNATIVA?

MiraDry je resnično edina rešitev ta trenutek, ki vas bo rešila prekomernega potenja. In samo z miraDry se boste potenja rešili za vedno, pri tem pa ne boste imeli niti ene brazgotine. Sliši se skoraj neresnično kajne? No, jaz sem dokaz, da miraDry pomaga za vedno in ne pušča nikakršnih brazgotin!

PAZDUHA 8 MESECEV PO POSEGU
Nikjer ni nikakršnega sledu o postopku miraDry, le dlačice so prenehale rasti. (foto: osebni arhiv)

MOJ OSEBNI NASVET

Priporočam vam, da svoje pazduhe prepustite dr. Luftu iz Derma centra Maribor, ki ima za seboj že več kot 50 opravljenih miraDry posegov in je najbolj izkušen na tem področju v Sloveniji, kot tudi bližnji okolici.

Za več informacij in naročanje nam pišite na info@happymed.si ali nas pokličite na  040 481 233.

Prostor za komentar

Komentiranje ni mogoče.