MODNA REVIJA 13. NADSTROPJE V CITY CENTRU CELJE

V SREDO ZVEČER JE IMEL CITY CENTER CELJE 13. NADSTROPIJ

Sicer ima City Center v Celju le dve nadstropji, kjer Celjani kot tudi drugi pridno nakupujejo vse vrste dobrin, a to sredo nas je City Center popeljal kar 11 nadstropij višje. Centra niso prenavljali, so pa tako poimenovali modno revijo, ki se sedaj tradicionalno dogaja vsako pomlad v pritličju nakupovalnega centra. Tukaj se predstavijo modne znamke, ki jih najdemo v centru, a poleg modnih kosov, ki naj bi zaznamovala modne smernice to pomlad in poletje dobimo veliko več: pravi spektakel.

City Center nas je popeljal v 13. nadstropje
Osrednja barva modne revije je bila drzna rumena. (foto: osebni arhiv)

VEČ KOT LE MODNA REVIJA

Modna revija, ki je vse več kot to, nam ponudi neverjetno dogodivščino, ki je strnjena v skrbno izbrano tematiko. Letos je bila tema neomejenost in drznost v kombinaciji z rumeno in perjem. Izvrstni plesalci, dobra glasba izvajana v živo, ki jo krepijo elektronski ritmi, čisto ta prave iskrice, Raiven, prelepi modeli, za konec pa (skoraj) gola telesa in perje.

Na odru so se iskrile iskrice
Med plesom so se iskrile iskrice. Takšne čisto prave! (foto : osebni arhiv)

MED MODELI ZNANE SLOVENKE IN SLOVENCI

Med modeli je bilo moč videti tudi znane Slovence in Slovenke. Ko so na modno pisto prikorakali le-ti so poželi veliko ploskanja in navijanja. Na modni brvi smo videli na primer znanega celjskega modnega oblikovalca Petra Thalerja, ki se je tokrat znašel na drugi strani modnega sveta. Videli smo tudi nekdanjo miss Slovenije Mašo Merc, znano Instagram influencerko, ki domuje na Baliju, Ulo Šemole in še bi lahko naštevali.

Modni oblikovalec v vlogi modela
Znan celjski modni oblikovalec, ki deluje pod lastno modno znamko Egoist, Peter Thaler se je preizkusil v vlogi modela. šlo mu je odlično! (foto: osebni arhiv).
Na modni brvi smo lahko videli tudi nekdanjo miss Slovenije
Po modni brvi se je sprehodila Maša Merc, ki je nekoč dobila naziv najlepše Slovenke. (foto : osebni arhiv).

MODNI KOSI ZA TO POMLAD IN POLETJE

Brhke manekenke so imele srebrne dolge lasulje, predstavile so barvite športne ”must have” kose tega pomlad-poletja, odštekane superge, drzne čevlje z visoko peto in tudi elegantne kose, ki bodo narekovali letošnjo modo. Rumene, ki je bila tudi dress code dogodka, na modni brni ni manjkalo. Nam osebno je všeč in veseli nas, da bo rumena ostala z nami tudi to sezono.

Črna, Rumena, Rdeča in srebrna
Te barve so bile letos v ospredju pri elegantnejših outfitih. (foto: osebni arhiv).

ODŠTEKANO IN DRUGAČNO

Modno revijo so začinili s prav posebno gostjo, Salome. Pred njo pa se je po modni pisti sprehodil čisto poseben model, katerega skoraj ni bilo moč spoznati. To je bil Miha Kavčič, udeleženec showa Kmetija in Master chef.

Posebni goste - posebna moda
Na modni brvi niso manjkale niti odštekane kreacije z drag queen pridihom. (foto: osebni arhiv).

ČRNO SPODNJE PERILO, USNJE, PERJE IN KETNE

Kot vedno se je modna revija končala s predstavitvijo Lisce, Etama in Intimisimi spodnjega perila v kombinaciji s perjem in ketnicami okoli telesa znanimi kot ”body chain’, nekateri modeli pa so bili ”oboroženi” z biči. Izbrana barva je bila črna, vse skupaj je imelo pridih domino izgleda (v mislih nimamo družabne igre, ampak sadistične ukazovalne ženske v usnju z biči). Zanimivo, nagajivo in vroče!

Spodnje perilo in angelska krila. Vam je kaj znano?
Vsi poznamo Victoria’s secret angelčke v najbolj znani modni reviji čez lužo. No, letos jih je imela tudi modna revija v City Centru. (foto: osebni arhiv)

Modna revija city centra je bila zopet nekaj posebnega. Modni kosi sicer niso prepričali, rečemo lahko, da so se pri izbiri držali klasike. Vse ostalo je pozitivno presenetilo, kot vedno so se potrudili s spremljevalnim programom, ki pa ni razočaral.

Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen