Črna usnjena jakna, ”must have” vsake modne navdušenke

Črna usnjena jakna se je v zadnjih letih potisnila v samo ospredje ulične mode, srečujemo pa jo tudi v bolj prefinjenih kombinacijah. Izredno hvaležen kos, ki ga lahko nosimo v prehodnem obdobju, poleti in tudi pozimi pod plaščem, bi moral biti v omari prav vsake ženske. Kombinacije, ki jih ponuja, so izredno raznolike. Črna usnjena jakna paše namreč prav povsod! V nadaljevanju smo vam pripravili nekaj modnih kombinacij kjer je črna usnjena jakna kos, ki prav vsaki kombinaciji poda piko na i.

NEPREMAGLJIVA KOMBINACIJA – ČRNA USNJENA JAKNA IN JEANS HLAČE

Kot smo že omenili, ta ”klasična” kombinacija je najbolj razširjena in najbolj priljubljena. Tukaj se igramo ”varno” saj z omenjeno kombinacijo res ne moremo zgrešiti. Poleg lahko kombiniramo navadno belo ali črno majico, majico z vzorcem oziroma s potiskom – omejitev ni!

USNJE NA USNJE- ČRNA USNJENA JAKNA IN USNJENE HLAČE

Za rockerke po duši je ta kombinacija zmagovalna! Izgled z grunge pridihom je že nekaj let v samem ospredju ulične mode. Nikakor pa izgled ni le za čez dan! Če h kombinaciji dodamo še črne petke smo pripravljene za večer zunaj s prijateljicami!

ZA BOLJ DRZNE – ČRNA USNJENA JAKNA IN RAZTRGANE BOYFRIEND JEANS HLAČE

Kombinacija ni za vsako posameznico, tega se zavedamo, a vseeno jo moramo deliti z vami! Drzna kombinacija s katero ne morete zgrešiti je kot nalašč za kavico v mestu ali kakšen rock koncert. Če pod hlače oblečete še mrežaste nogavice, pa je kombinacija še toliko bolj vroča! Definitivna zmaga!

KOMBINACIJA ZA V SLUŽBO – ČRNA USNJENA JAKNA IN SRAJCA

Seveda kombinacija ni za vsako žensko in vsako delovno mesto, a vsekakor menimo da si zasluži našo pozornost! Preprosta, ulična a vseeno dovolj elegantna, da jo posameznica lahko ima za na delovno mesto. Na sliki je kombinacija z jeans hlačami. Za še bolj eleganten outfit priporočamo barvne hlače!

ČRNA USNJENA JAKNA IN OBLEKA – ZA KONCERT ALI VSAK DAN!

Obleka in črna usnjena jakna sta prav lepa kombinacija! Tukaj se lahko igrate z barvnimi kombinacijami, za tiste bolj umirjene modne navdušenke pa priporočamo ”all black everything” kombinacijo, torej da se odločite za obleko v črni barvi. Odlična kombinacija za kavo v mestu s prijateljicami ali kakšen koncert – odvisno od izbire obleke.

Upamo, da ste med prebiranjem članka dobili kakšen navdih za novo kombinacijo s svojo črno usnjeno jakno. Če pa črne usnjene jakne še nimate, pa hitro v nakup! Pomlad je namreč pred vrati! 🙂

Prostor za komentar

Komentiranje ni mogoče.