Plašči za zimo 2018/2019

Zima je (končno) tukaj. Imeli smo prečudovit november, ki je bil sončen in izredno topel, a lepo vreme je prišlo h koncu. Dež, hladne temperature in celo sneg – vse to smo doživeli v zadnjih dveh tednih novembra. Temperature bodo vedno nižje, zato je plašč obvezno (modno) oblačilo. Za vas smo izbrali nekaj plaščev, ki so letos še posebej priljubljeni pri modnih navdušenkah.

”Krznen” plašč

Umetno krzno je že nekaj let v ospredju modnega sveta, letošnja zima pa je še posebno naklonjena krznenim kosom. Plašči različnih dolžin in oblik so letos preplavili trgovine. So neverjetno mehki in kar je še bolj pomembno – izredno topli.

Poleg krznenih plaščev so letos izredno priljubljeni tudi krzneni brezrokavniki.

Plašč z vintage pridihom

Plašči s pridihom starega ali plašči iz babičine omare so že nekaj let modna smernica. Lahko so različnih oblik, velikosti in barv, ponavadi iz volne. Poleg kombiniramo ”odštekane” čevlje in imamo odličen in malo drugačen outfit. Mi 100% odobravamo.

Plašč iz babičine omare in nenavadni čevlji so odlična in opazna kombinacija!

Kamelji plašč oziroma Camel coat

Če rečemo, da je Camel coat postal klasika se nismo nič zmotili. Zadnjih pet let je plašč kamelje barve ”must have” vsake modne navdušenke. In kar je najboljše- odlično se poda (skoraj) vsaki barvi!

Camel coat oziroma plašč kamelje barve je odlična naložba, saj se poda skoraj vsaki barvi.

Plašč s pasom

Že nekaj let je v ospredju plašč s pasom. Po navadi ima omenjen plašč velik ovratnik zaradi katerega deluje izredno elegantno. Zaradi pasu se izredno lepo prilega telesu.

Plašč s pasom, ki se zaveže okoli pasu je že nekaj let v ospredju modnih zapovedi.

Prevelik plašč oziroma ”boyfriend coat”

Prevelik, ravnih in strogih linij in iz težkega materiala. To po navadi odlikuje plašč, za katerega navdih so modni oblikovalci poiskali pri moškem plašču. Z dobro kombinacijo preostalih oblačil je omenjen plašč odlična izbira!

Boyfriend coat oziroma lahko s pravilno izbiro preostalih oblačil izgleda izjemno elegantno.
Prostor za komentar

Pustite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen